torstai 19. marraskuuta 2015

Asuntoa etsimässä


Kerron tässä alkuun, miten tähän asuntoon päädyin. Kuten niin moni muukin pariskunta nykypäivänä, erosimme ja tiemme erkanivat 16 vuoden yhteiselon päätteeksi. Päädyimme siihen ratkaisuun, että x lunastaa minut ulos yhteisestä asunnosta ja minä muutan muualle asumaan. Erosimme hyvissä väleissä ja yhteisymmärryksessä, joka helpotti asunnon etsimistä ja lasten sopeutumista eroon. Löysinkin yhden hyvän remonttikohteen lähimaastosta heti alkuun…mutta se lopulta vietiin nenän edestä pankin laina-asioiden vetkuttelun takia.

Sen jälkeen ei oikein sopivia asuntoja sattunut hetkeen kohalle. Kävin kymmeniä katsomassa mutta mikään ei kolahtanut kunnolla. Kävin näytöissä myös Kirkkonummen puolella, mutta luovuin lopulta ajatuksesta, koska haluan että lapset on helpon matkan päässä. Ainakin ensimmäisen erillisen asunnon kohalla se on parempi lapsille ja itsellekin. 

Kunnes vihdoin

Useamman kuukauden x:n sohvalla majailun jälkeen löysin tämän kyseisen asunnon!! Se vaikutti kaikin puolin sopivalta…. sijainti, koko ja hinta. Siihen iskin kiinni ja jätin tarjouksen sisään :) Vaikka olin valmis maksamaan pyydetynkin hinnan, jätin optimistisen reilusti alemman tarjouksen. Vähän kyllä jännitti, että tarjouksen alhaisuuden takia myyjä sivuaa minut täysin ja joku ostaa sen minun ohi. Kävi kuitenkin tuuri, ettei kukaan taistellut kohteesta. Siitä sitten aloimme myyjän kanssa tekemään vuorotellen vastatarjouksia ja lopulta päädyimme pyyntihinnan ja ensimmäisen tarjoukseni puoliväliin. Sain noin 8% tingattua hintapyynnöstä, joka oli mielestäni hyvin, koska pyyntöhinta oli alueen tarjontaan muutenkin alhainen.

Alla on kuvia asunnosta ennen remonttia. Voi kauheeta kun se näyttää pieneltä ja ahtaalta, tulette yllättymään ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti